Ξέσπασε ο Μουτσινάς για την υπόθεση Μπεκατώρου (vid)

Ξέσπασε ο Μουτσινάς για την υπόθεση Μπεκατώρου (vid)

O Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία τον βρίσκει άκρως αντίθετο.

Θέση για τις καταγγελίες των συναδέλφων του που έχουν δει τις τελευταίες μέρες τα φώτα της δημοσιότητας πήρε ο Νίκος Μουτσινάς.

O ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου για την απόφαση της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία τον βρίσκει άκρως αντίθετο.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια θέση, είναι ένα πράγμα, δεν είναι αποδεκτό, δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη φορά ήρθε να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι και οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα να αντιληφθούν ότι όχι, δεν είναι υποχρεωτικό, ο άλλος δεν έχει καμία δύναμη πάνω σου και όλοι που έχουν καταχραστεί την εξουσία να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν κάνει λάθος. Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια; Έχει συμβεί!» αναφέρει ο Ν. Μουτσινάς.

«Προφανώς υπήρχε στον εγκέφαλο των θυτών ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί αλλιώς θα σταματούσαν κάποια στιγμή. Οπότε εκεί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο κομμάτι φόβου υπήρχε προς τα θύματα και πόσο μεγάλο κομμάτι εξουσίας ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς”», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ