Στράτος Τζώρτζογλου : «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Στράτος Τζώρτζογλου : «Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολίασε τη σωρεία καταγγελιών κακοποίησης στο χώρο της ελληνικής showbiz, με τον ίδιο να μιλά σε έντονο ύφος ζητώντας Δικαιοσύνη.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (13/2) ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, όπου σχολίασε τη σωρεία καταγγελιών κακοποίησης στο χώρο της ελληνικής showbiz, με τον ίδιο να μιλά σε έντονο ύφος ζητώντας Δικαιοσύνη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε πως ένα πως είναι πολύ μικρό το ποσοστό στο θέατρο που είναι «μαύρο» και κακό, ελπίζει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλες τις καταγγελίες που ακούμε και έκανε έκκληση σε όλους που γνωρίζουν περιστατικά κακοποίησης να βγουν και να μιλήσουν.

Στον χώρο του θεάτρου ανέφερε ότι ήταν από τους τυχερούς που δεν βίωσαν σκοτεινές καταστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πέρασε δύσκολα. Βίωσε τη ζήλια των συναδέλφων του και υπήρξε περίοδος μάλιστα που κανείς δεν τον έπαιρνε στη δουλειά.

«Όπου υπάρχει έντονο φως υπάρχει κι έντονο σκοτάδι. Εγώ είχα την ευλογία να συναντηθώ με πολύ πνευματικούς ανθρώπους. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Κάρολο Κουν, μετά ήρθε ο Παντελής Βούλγαρης, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Πολλοί ένιωσαν τότε να απειλούνται, μετά από αυτές τις δουλειές έμεινα δύο χρόνια άνεργος και πέρασα πολλές δυσκολίες», ανέφερε.

Για τις άρρωστες καταστάσεις που ήρθαν στο φως από τον χώρο του θεάτρου αλλά και τα πρόσωπα που φέρονται να είναι οι δράστες τα λόγια του ήταν κατακεραυνωτικά:

«Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας.

Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά.

Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος. Κάνω έκκληση οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια».

Δήλωσε θυμωμένος για όσα συμβαίνουν καθώς έχει κι ο ίδιος ένα παιδί 23 χρονών. Παραδέχτηκε δε ότι είχε ακούσει κι ο ίδιος κάποια περιστατικά αλλά δεν ήταν σίγουρος για το τι ήταν αλήθεια και τι όχι γι΄αυτό και δεν έκανε κάποια κίνηση.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κοροναϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει.

Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο.

«Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις».

Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ