Φιλιππίδης Χαϊκάλης : Το σοκαριστικό εξώφυλλο της εφημερίδας Μακελειό

Φιλιππίδης Χαϊκάλης : Το σοκαριστικό εξώφυλλο της εφημερίδας Μακελειό

Φιλιππίδης Χαϊκάλης: Μετά το εξώφυλλο με τον Χάρη Ρώμα που προκάλεσε αντιδράσεις, η εφημερίδα κυκλοφόρησε πρωτοσέλιδο με τους δύο ηθοποιούς που έχουν δεχθεί μια σειρά καταγγελίες.

Νέο εξώφυλλο που θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Μακελειό», μετά από αυτό με τον Χάρη Ρώμα. Η εφημερίδα του Στέφανου Χίου αυτή τη φορά έχει στο εξώφυλλό της τους ηθοποιούς Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, χρησιμοποιώντας σοκαριστικές εκφράσεις.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο πολλών καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, τις οποίες ερευνά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Δείτε το νέο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»:

svg%3E

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει ανακοινώσει, μέσω του συνηγόρου, ότι θα «απαντήσει σκληρά» σε «όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο». Αναλυτικα η ανακοίνωση Χαϊκάλη:

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο. Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Τι σκέφτεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται να πει «αντίο» στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr, θέλει να φύγει από την πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, οργανώνει την πώληση του σπιτιού του στο Ψυχικό, ενώ θα μετακομίσει με την οικογένειά του στα Γιάννενα όπου διαθέτει σπίτι.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά και τη λήξη της συνεργασίας του μετά από είκοσι χρόνια με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη. Όπως είπε και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στον κύκλο των θεατρικών επιχειρήσεων, «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης και ο κόσμος θα τον τιμωρήσει, αφού ταυτίστηκε με την έννοια της παρενόχλησης. Κάθε θεατής θα σκέφτεται ότι έχει παιδί».

Η πώληση του σπιτιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι άμεση. Ο ηθοποιός υπενθυμίζεται ότι σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Ζούσαμε μια καλή ζωή και πληρωνόμασταν καλά. Από το θέατρο, βέβαια, για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν γίνεται κανείς πλούσιος, η τηλεόραση έκανε τη διαφορά στα οικονομικά μας. Με δεδομένο ότι δεν είχαμε κάποια εικόνα αυτής της απότομης μεταστροφής του κλίματος, όσο καλό κουμάντο και να έκανες, αν δυο χρόνια μείνεις εκτός τηλεόρασης, τα έτοιμα έχουν φαγωθεί. Ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο έχω όλο κι όλο. Αυτά προσπαθώ να διατηρήσω. Και το αυτοκίνητο μάλιστα όχι. Δεν με ενδιαφέρει. Θα το δώσω. Έχω καταθέσει πινακίδες».

svg%3E

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ