Γιώργος Παπαπαύλου : Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού σε όλους τους… «γιατί τώρα;»

Γιώργος Παπαπαύλου : Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού σε όλους τους… «γιατί τώρα;»

Την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ελληνικό #MeToo χρησιμοποιώντας την κλισέ -πλέον- ερώτηση «γιατί τώρα;» χωρίς να έχουν ιδέα πως βιώνει και τι περνάει ένα θύμα βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης, δίνει ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου

Την καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ελληνικό #MeToo χρησιμοποιώντας την κλισέ -πλέον- ερώτηση «γιατί τώρα;» χωρίς να έχουν ιδέα πως βιώνει και τι περνάει ένα θύμα βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης, δίνει ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός -μιλώντας στον Alpha- έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.

«Γιατί τώρα; Γιατί τώρα μπορούν να μας ακούσουν! Γιατί τώρα υπάρχουν πολλοί που έχουν υποστεί αυτά που έχουν υποστεί και βγαίνουν μπροστά» είπε αρχικά.

«Ξέρουμε ότι μια υπόθεση μπορεί να θαφτεί, ωστόσο ένα ποτάμι όμως περιπτώσεων δεν μπορεί κανείς να το ανακόψει. Πρέπει να αφήσουμε πρακτικές που ανήκουν σε άλλον αιώνα και να προχωρήσουμε μπροστά!» συμπλήρωσε.

«Στέκομαι αλληλέγγυος σε όλες αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά που έχουν βγει μπροστά. Πρέπει όλοι να τους αγκαλιάσουμε. Ήταν πολύ βίαιο… Το θύμα μπορεί να παγώσει μπροστά στον φόβο. Δεν θα δώσουμε χρονοδιάγραμμα πότε θα βγει ένα θύμα να μιλήσει. Όποτε θέλει θα μιλήσει» καταλήγει.

«Σκηνοθέτης έβαλε το χέρι του βίαια μέσα στο παντελόνι μου»

Παράλληλα, μοιράστηκε τη δική του εμπειρία παρενόχλησης από σκηνοθέτη.

«Η δική μου ιστορία πάει λίγα χρόνια πίσω όταν έδωσα πτυχιακές εξετάσεις στη δραματική σχολή. Κάποιος από την επιτροπή, διορισμένος από το κράτος και το υπουργείο Πολιτισμού, ζήτησε το τηλέφωνο μου μετά τις εξετάσεις με το πρόσχημα ενός ρόλου. Πήγα στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για τον ρόλο, αλλά στη συνέχεια άρχισε η κουβέντα να στρέφεται σε άλλου είδους κουβέντες που δεν με ενδιέφεραν καθόλου».

«Κάποια στιγμή, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάπου αλλού πάει και κάτι άλλο συμβαίνει, έκανε μια κίνηση βίαιη προς το μέρος μου. Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου. Φορούσα τότε μια βερμούδα μέχρι το γόνατο και έβαλε το χέρι του από κάτω από το μπατζάκι. Σοκαρίστηκα, τραβήχτηκα, χαζογέλασα» πρόσθεσε ο ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή.

«Πάγωσα, δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ