Εξώφυλλο ντροπή : Το «Μακελειό» χτυπάει Γκλέτσο και Φασουλή

Εξώφυλλο ντροπή : Το «Μακελειό» χτυπάει Γκλέτσο και Φασουλή

Η εφημερίδα της ντροπής επιλέγει να αναφερθεί σε πρόσωπα όπως οι γνωστοί ηθοποιοί Απόστολος Γκλέτσος και Σταμάτης Φασουλής

Απανωτά προκλητικά και άκρως σοκαριστικά χτυπήματα, δέχεται ο καλλιτεχνικός χώρος από τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Μακελειό». Μετά τον Χάρη Ρώμα και τους Παύλος Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη, που έγιναν πρωτοσέλιδο με άκρως απρεπείς χαρακτηρισμούς σε βάρος τους, τη σκυτάλη πήρε ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά και ο Σταμάτης Φασουλής.

Η εφημερίδα χρησιμοποιεί προσωπικά στοιχεία ή φήμες και μιλά για αποκαλύψεις. Ο τίτλος είναι: «Ξεπαρθένεψε τον Γκλέτσο στα 17 του ο Φασουλής – Για να γίνεις διάσημος θα ξαπλώσεις μαζί μου».

Βεβαίως, η εφημερίδα τα βάζει ξανά με τον Χάρη Ρώμα, ενώ «χτυπάει» και τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, κ. Πατέλη, ο οποίος φανερά έχει δηλώσει ότι έχει άνδρα σύζυγο.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Τι έχει πει ο Γκλέτσος

Πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ, στο «Tik Talk», και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχουν παράλληλα ταράξει τα «νερά» στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος, μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ίσως σε δύο περιπτώσεις να πέρασε και αυτός κάποια όρια και ζήτησε συγνώμη.

«Νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το κακό. Να κοιτάξουμε όλοι με αυτοκριτική να δούμε τι γίνεται, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να είναι μεταξύ ενηλίκων, γιατί αλλιώς είναι εγκληματικό», είπε αρχικά.

«Πάντα υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρουμε τι γίνεται. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Μου έχουν κάνει φλερτ, όχι παρενόχληση, και μάλιστα το χάρηκα. Το να πει κάποιος μια καλή κουβέντα δεν είναι παρενόχληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ