Συναγερμός στην Ιταλία : Παραλλαγή της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη Νάπολη

Συναγερμός στην Ιταλία : Παραλλαγή της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη Νάπολη

Η παραλλαγή του νοτιοαφρικανικού στελέχους δεν είχε διαγνωσθεί ποτέ στην Ιταλία, ενώ έχουν καταγραφεί 32 κρούσματα στην Αγγλία και λίγα στη Δανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νιγηρία.

Παραλλαγή του νέου κορωνοϊού που φέρει τη μετάλλαξη του νοτιοαφρικανικού στελέχους εντοπίστηκε στη Νάπολη, ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο Φεντερίκο Σεκόντο και το επιστημονικό ίδρυμα Πασκάλε , στη μεγαλούπολη του ιταλικού Νότου.

Επέστρεψε από την Αφρική

Πρόκειται για την παραλλαγή με την κωδική ονομασία Β.1.525, η οποία έως τώρα δεν είχε διαγνωσθεί ποτέ στην Ιταλία, ενώ έχουν καταγραφεί 32 κρούσματα στην Αγγλία και λίγα στη Δανία, τι Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν της περιφέρειας της Νάπολης (Καμπανία), ο ασθενής με τη νέα παραλλαγή του κοροναϊού είναι ελεύθερος επαγγελματίας που επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στην Αφρική.

Ο περιφερειάρχης της Καμπανίας Βιντσέντσο Ντε Λούκα ζήτησε από την κυβέρνηση Ντράγκι να δραστηριοποιηθεί άμεσα ώστε οι φαρμακευτικές εταιρίες να αυξήσουν τις προμήθειες εμβολίων κατά της COVID-19.

Πηγή: ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ