Ελένη Κούρκουλα : Ξεκαθαρίζει την θέση της σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ελένη Κούρκουλα : Ξεκαθαρίζει την θέση της σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τη δική της απάντηση, για όλα όσα ακούστηκαν για την ίδια και τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε η Ελένη Κούρκουλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη δική της απάντηση, για όλα όσα ακούστηκαν για την ίδια και τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε η Ελένη Κούρκουλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν διέμενε στο σπίτι της πριν τη σύλληψή του, καθώς όπως αποκάλυψε, η ίδια αναρρώνει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με άλλα άτομα.

Τι ξεκαθάρισε η Ελένη Κούρκουλα για την σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη;

«Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως, επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο”, γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κοροναϊού. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι “δεν είχα καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχα μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε”. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει, της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της».

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ