Στις 22 Φεβρουαρίου στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής του Τούρκου αξιωματικού

Στις 22 Φεβρουαρίου στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής του Τούρκου αξιωματικού

Στις 22 Φεβρουαρίου η συζήτηση στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, στον οποίο ανακλήθηκε η αίτηση ασύλου μετά από αίτημα του ελληνικού δημοσίου. Η κύρια αίτηση του στρατιωτικού θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ  στις 4 Μαΐου 2018. Και οι δύο αιτήσεις θα […]

Στις 22 Φεβρουαρίου η συζήτηση στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, στον οποίο ανακλήθηκε η αίτηση ασύλου μετά από αίτημα του ελληνικού δημοσίου.

Η κύρια αίτηση του στρατιωτικού θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ  στις 4 Μαΐου 2018. Και οι δύο αιτήσεις θα συζητηθούν στην Ολομέλεια, υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο.

Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, δεν θα δημοσιευτεί καμία απόφαση για χορήγηση ή μη ασύλου, από τις Ανεξάρτητες Επιτροπές Ασύλου, στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οι αιτήσεις των υπολοίπων επτά Τούρκων στρατιωτικών.

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.

8-Tourkoi-Areios-Pagos-2

Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ