Από ώρα σε ώρα: Την αποκάλυψη-σεισμό  περιμένει η πιάτσα των ηθοποιών

Από ώρα σε ώρα: Την αποκάλυψη-σεισμό περιμένει η πιάτσα των ηθοποιών

Η ιστορία του… Λιγνάδη είναι μόνο η αρχή.

Για νέες καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έκανε λόγο ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», στον ANT1, το πρωί της Τρίτης που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από γνωστό 65χρονο ηθοποιό.

Μάλιστα, ο εν λόγω ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής σίριαλ στην τηλεόραση, ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή υπάρχει παραγραφή αδικημάτων, καθώς οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με γεγονότα προ 20ετίας, ωστόσο είναι πιθανό να κληθεί στον εισαγγελέα για τυχόν διασύνδεση με άλλες υποθέσεις παρενόχλησης, καθώς και να ερευνηθεί αν υπάρχει κάποια παρενόχληση που δεν έχει καταγγελθεί.

Είναι αυτή η ιστορία που έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα, τον καλλιτεχνικό χώρο; Ή μήπως είναι ο 37άχρονος που σαρώνει στα σίριαλ και για τον οποίο ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά;

Όπως και να έχει η πιάτσα των ηθοποιών ξέρει καλά. Ότι όσα έγιναν με τον Λιγνάδη μπορεί να έχουν αφήσει με τον στόμα ανοιχτό. Αλλά όλο αυτό δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε όσα ακολουθούν. Το είπε άλλωστε και ο Παύλος Κοντογιαννίδης σε συνέντευξη του.

Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος. Κατά τη δική μου άποψη ακόμα τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει και μιλάω πάντα για τον κλάδο μου» είπε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Η βία υπάρχει σε όλους τους χώρους κοινωνικής έκφρασης. Επειδή ο δικός μας ο χώρος βρίσκεται μπροστά στους προβολείς, έχει μεγάλη τηλεθέαση.

Στο μεταξύ μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, καταθέτει αύριο ο Πασχάλης Τσαρούχας. Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Καταθέτει για τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ