Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό και σηψαιμία.

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.

Πριν περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο δημοσιογράφος νοσηλεύονταν  στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από covid διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

Η κατάσταση της υγείας όμως του Τάσου Θεοδωρόπουλου φαίνεται πως δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015 είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του HIV, σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού πίσω από αυτόν τον ιό. Είχε γράψει τότε: «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές.

Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ