Δημήτρης Λιγνάδης : Η πρώτη φωτογραφία από το κελί που κρατείται – Τι είπε στον διοικητή των φυλακών (vid)

Δημήτρης Λιγνάδης : Η πρώτη φωτογραφία από το κελί που κρατείται – Τι είπε στον διοικητή των φυλακών (vid)

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απομόνωση, η οποία θα διαρκέσει για 7 μέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε έναν από τους θαλάμους των φυλακών Τρίπολης, μαζί με άλλους 20 - 25 κρατούμενους

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης πέρασε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του μέχρι τη δίκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απομόνωση, η οποία θα διαρκέσει για 7 μέρες και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε έναν από τους θαλάμους των φυλακών Τρίπολης, μαζί με άλλους 20 – 25 κρατούμενους.

Στο κελί, φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha κρατείται ο κ. Λιγνάδης, μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους, μέχρι να περάσει ο απαιτούμενος χρόνος που ορίζει το πρωτόκολλο του κοροναϊού.

Δείτε το κελί

Στη συνέχεια και αφού υποβληθεί σε ακόμα ένα τεστ για τον φονικό ιό, θα μεταφερθεί στους θαλάμους, μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω φυλακές δεν είναι υψίστης ασφαλείας, σαν αυτές του Κορυδαλλού.

Όλοι οι κρατούμενοι στις φυλακές Τρίπολης είναι είτε υπόδικοι, είτε κατάδικοι για βαριά σεξουαλικά αδικήματα.

Τι είπε στον διευθυντή των φυλακών

Στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με τον Alpha τον κ. Λιγνάδη τον περιγράφουν από χθες ως έναν άνθρωπο πολύ καταβεβλημένο και πολύ σοκαρισμένο. Ακόμα, όπως λένε δεν μιλάει πολύ…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ