Κουφοντίνας : Έκλεισε ο σταθμός του μετρό Συντάγματος – Νέα συγκέντρωση

Κουφοντίνας : Έκλεισε ο σταθμός του μετρό Συντάγματος – Νέα συγκέντρωση

Ο σταθμός έκλεισε λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης στις 18:00 για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Έκλεισε λίγο μετά τις 16:30 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Ο σταθμός έκλεισε λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης στις 18:00 για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας για περισσότερες από 50 ημέρες, ενώ συνεχείς είναι οι συγκεντρώσεις με κύριο σύνθημα «να μην επιτρέψουν νεκρό απεργό πείνας».

Ωστόσο, η κυβέρνηση παραμένει αδιάλλακτη με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, να υποστηρίζει χθες πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκβιάζει με την απεργία πείνας που επιλέξει και να τονίζει ότι ποτέ δεν προσέφυγε στα δικαστήρια.

Επίσης, συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την αποστολή κατεπείγοντος εμπιστευτικού εγγράφου της ΕΛ.ΑΣ. που προειδοποιεί για επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους και ενδεχόμενη αρπαγή βαρέος οπλισμού όπως ρουκετοβόλα και εκρηκτικά, σε μια επανάληψη της πολύκροτης υπόθεσης κλοπής οπλισμού την οποία πραγματοποίησε η 17 Νοέμβρη το 1989 από το στρατόπεδο του Συκουρίου στη Λάρισα.

Με βάση τις εξελίξεις στην υπόθεση της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας φοβούνται το ενδεχόμενο τροφοδότησης μιας νέας γενιάς τρομοκρατών, ιδιαίτερα στην περίπτωση που ο καταδικασμένος για τις δολοφονίες της 17 Νοέμβρη απεργός πείνας δεν υποχωρήσει και συμβεί το απευκταίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ