Πέθαναν δύο αδέρφια από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών στη Μαλεσίνα

Πέθαναν δύο αδέρφια από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών στη Μαλεσίνα

Σημειώνεται ότι σε σημερινά τεστ που έγιναν σε Μαλεσίνα και Θεολόγο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, έχουν βρεθεί 56 θετικά δείγματα.

Δύο ηλικιωμένα αδέλφια που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό στη συρροή κρουσμάτων στη Μαλεσίνα πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών, εξαιτίας επιπλοκών.

Σε σημερινά τεστ που έγιναν σε Μαλεσίνα και Θεολόγο από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, έχουν βρεθεί 56 θετικά δείγματα, ενώ η δειγματοληψία συνεχίζεται στη Μαλεσίνα. Πιο συγκεκριμένα διενεργήθηκαν  381 τεστ στη Μαλεσίνα όπου βρέθηκαν 46 θετικά (ποσοστό θετικότητας άνω του 12%!) και σε 180 στο Θεολόγο εντοπίστηκαν άλλα 10 (ποσοστό 5,56%).

Όπως αναφέρει το tvstar το νοσοκομείο της Λαμίας δέχεται μεγάλη πίεση από ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και στην κλινική Covid και στην πλειονότητά τους κατάγονται από τη Μαλεσίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 65 ασθενείς νοσηλεύονται στις κλίνες Covid του νοσοκομείου και μόνο 8 κρεβάτια παραμένουν κενά, με τη διοίκηση του νοσοκομείου να ετοιμάζεται για το άνοιγμα και νέας κλινικής κοροναϊού.

Παράλληλα η διοίκηση του νοσοκομείου  έκανε γνωστό ότι παραμένουν κενά μόνο οκτώ κρεβάτια ΜΕΘ και πλέον γίνονται ετοιμασίες για να ανοίξει και άλλη κλινική Covid. Μάλιστα στην υπάρχουσα κλινική μόνο χθες Πέμπτη, υπήρξαν 14 νέες εισαγωγές. Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται οκτώ άτομα ενώ χθες Πέμπτη εισήχθησαν για διασωλήνωση πέντε άτομα.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος Λοκρών χαρακτηρίζει τραγική την κατάσταση που επικρατεί στη Μαλεσίνα, απευθύνοντας έκκληση προς όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ