Πού εντοπίζονται τα 2.301 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Πού εντοπίζονται τα 2.301 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Πολύ αυξημένα είναι και σήμερα τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα πολύ αυστηρά μέτρα κατά του φονικού ιού που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.301 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις.

Πολύ αυξημένα είναι και σήμερα τα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα μας, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα πολύ αυστηρά μέτρα κατά του φονικού ιού που ανακοινώθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.301 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική βρίσκεται στην κορυφή της «μαύρης» λίστας με τα περισσότερα κρούσματα, αφού για μια ακόμα μέρα συγκεντρώνει πάνω από τα μισά της χώρας. Σταθερά στη δεύτερη θέση είναι η Θεσσαλονίκη, η οποία εδώ και δύο μέρες βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο».

Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο συγκεντρώνει 1.153 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα ακολουθεί με 247. Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφει και η Αχαΐα με 106 νέες μολύνσεις.

Επιπλέον, η Φθιώτιδα «δίνει» 72 κρούσματα, όσα και η Λάρισα, στην οποία δεν έχουν τεθεί ακόμα τα πολύ αυστηρά μέτρα του «βαθύ κόκκινου», λόγω της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Δείτε αναλυτικά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ