Από «παντού»: Βατερλό του Ιβάν και στο Open

Από «παντού»: Βατερλό του Ιβάν και στο Open

Μετά τον ΠΑΟΚ, έρχονται δύσκολες μέρες και για το Open TV του Ιβάν Σαββίδη.

Δύσκολος καιρός για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Ζορίζουν τα πράγματα γενικώς τόσο σε ποδοσφαιρικό, όσο και σε τηλεοπτικό τοπίο όπως φαίνεται. Ο ίδιος παραμένει στο μακρινό Ροστόφ, αλλά τα μαντάτα που του έρχονται από την Ελλάδα μόνο θετικά δεν ηχούν στ’ αυτιά του.

Από τη μία ο ΠΑΟΚ. Των χιλίων προβλημάτων. Των παικτών που φεύγουν, του τεχνικού διευθυντή που έφυγε, του προπονητή που δεν μπορεί να διορθώσει την ομάδα, του κόσμου που βρίσκεται στα όρια νευρικής κρίσης.

Και από την άλλη το Open TV, η μιντιακή προσπάθεια του Ιβάν, που φαίνεται πως μένει στο περιθώριο όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Και που βλέπει να έρχεται μια κρίσιμη περίοδος, η οποία θα χρειαστεί σημαντικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το nassosblog.gr θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και θα αποφασιστεί αν το κανάλι θα μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό ή θα συνεχίσει να κρατά τη μπάλα χαμηλά με σφιχτή οικονομική πολιτική που απλά θα το διατηρήσουν στη ζωή αλλά στο περιθώριο του ανταγωνισμού της πρώτης Εθνικής.

Σε πρώτη φάση τρία είναι τα μεγάλα μέτωπα:

– Το πρώτο ακούει στο όνομα Αντώνης Κανάκης του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Κανάκης έδωσε μπουστάρισμα στο κανάλι καθώς σταθερά είναι πρώτος στη ζώνη του. Λογικό να εγείρει και μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις για να συνεχίσει…

– Το δεύτερο είναι το θέμα του Νίκου Κοκλώνη. Θα μείνει ή θα φύγει από το Open; Και ποιες παραγωγές του θα πάρουν έγκριση;

– Το τρίτο αφορά στις μαζικές αποχωρήσεις ιδρυτικών στελεχών που δεν αντέχουν άλλο την παθογένεια και αφήνουν αποζημιώσεις για άλλο κανάλι…

Είναι σίγουρο πως μια αποχώρηση Κοκλώνη από το σταθμό θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε εφιάλτη καθώς το πρόγραμμα θα απογυμνωθεί και θα αποδυναμωθούν και οι δύο εκπομπές που έχει την συμπαραγωγή, το «Ευτυχείτε!» και το «Έλα Χαμογέλα» του Σαββατοκύριακου, αναφέρει το nassoblog.

Και την ίδια στιγμή γίνονται και άλλες κινήσεις σε ανώτατο επίπεδο που έχουν να κάνουν συνολικότερα με την επόμενη μέρα για τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας. Και όλα αυτά ενώ έχουν γίνει σημαντικές αποχωρήσεις όπως του διευθυντή παραγωγών Βαγγέλη Νυδριώτη. Είναι πολύ ρευστή η κατάσταση και οι εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ