Μπάκιγχαμ : Τι λέει η πρώτη ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη-βόμβα Μέγκαν και Χάρι

Μπάκιγχαμ : Τι λέει η πρώτη ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη-βόμβα Μέγκαν και Χάρι

«Ανησυχητικά» χαρακτήρισε το «μουδιασμένο» Μπάκιγχαμ τα ζητήματα περί φυλετικών διακρίσεων που έθεσε το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της ανακοίνωσαν σήμερα ότι στεναχωρήθηκαν, αφότου έμαθαν τις εμπειρίες που βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, επισημαίνοντας πως θα αντιμετωπίσουν τα ζητήματα περί ρατσισμού, που έθεσε το ζευγάρι στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρι.

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος τού πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν», επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή του.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας».

Η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας έρχεται αμέσως μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι, όπου αφηγήθηκαν τις αρνητικές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια των βασιλικών τους καθηκόντων, με πιο σημαντική – αναμφίβολα και για το Μπάκιγχαμ – εκείνην που αφορά στα ρατσιστικά σχόλια τα οποία κατήγγειλε η Μέγκαν ότι δέχτηκε ο Χάρι, κατά του πρώτου τους παιδιού, όταν η ίδια ήταν ακόμη έγκυος.

Τότε, ο σύζυγός της Χάρι φέρεται να δέχτηκε την… «ανησυχία» ατόμου στα ανάκτορα – δεν διευκρίνισε η Μέγκαν αν επρόκειτο για γαλαζοαίματο συγγενή τού συζύγου της ή για αυλικό – για το ενδεχόμενο το παιδί τους να βγει πιο μελαμψό από ό,τι θα… ταίριαζε στα ανάκτορα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ