Νέα Σμύρνη : Fake news ή αληθινό; – Κρατάει όπλο αστυνομικός στα επεισόδια

Νέα Σμύρνη : Fake news ή αληθινό; – Κρατάει όπλο αστυνομικός στα επεισόδια

Εβγαλε όπλο αστυνομικός; Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί φωτογραφία που διέρρευσε και η οποία φαίνεται να δείχνει αστυνομικό να κρατά όπλο. Ωστόσο, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα καθώς υπάρχουν στοιχεία που δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τρίτης, και προέρχεται από τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη, είναι αντικείμενο προς διερεύνηση των αρχών. Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει ομάδα αστυνομικών να κινείται σε κάποιο δρόμο της περιοχής. Αλλοι πεζοί και άλλοι πάνω στις μηχανές τους. Φαίνεται να είναι από την ομάδα «Δ» την ώρα των πρωτοφανών επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Στη φωτογραφία φαίνεται ότι ο συνοδηγός της μηχανής κρατάει κάτι στο αριστερό του χέρι που μοιάζει με όπλο. Η προέκταση του χεριού του μοιάζει να έχει ένα όπλο και να σημαδεύει προς τα αριστερά.

Σίγουρα οι φωτογραφίες πολλές φορές ξεγελούν και δεν είναι αυτό που φαίνεται. Το όπλο στη φωτογραφία δείχνει υπερβολικά μεγάλο, η κάννη δείχνει μεγάλη και ανώμαλη, όχι ίσια, η λαβή επίσης παχουλή, αλλά μπορεί αυτό να σχετίζεται με την γωνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Επίσης, κανείς διαδηλωτής δεν κατήγγειλε ότι απειλήθηκε με όπλο, παρά μόνο αργά το βράδυ που διέρρευσε η φωτογραφία κάποιοι έκαναν εικασίες περί όπλου.

Αλλά είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνει έρευνα για το αν ο αστυνομικός αυτός τράβηξε πιστόλι, αν ήταν το υπηρεσιακό του όπλο ή αν κρατούσε κάτι άλλο.

Η φωτογραφία, όπως και σχετικές καταγγελίες κατοίκων είναι από την οδό Θράκης στη Νέα Σμύρνη. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ