Lockdown : Aρνητικές απαντήσεις στα SMS για ψώνια στο 13032 (vid)

Lockdown : Aρνητικές απαντήσεις στα SMS για ψώνια στο 13032 (vid)

Έλεγχοι και πρόστιμα σε περίπτωση αποστολής περισσότερων μηνυμάτων (SMS).

Η παράταση του lockdown αποτελεί γεγονός, με την αυξητική τάση των κρουσμάτων και τη δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ να προκαλούν τεράστια ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα και στους κύκλους της κυβέρνησης.

Η εικόνα αυτή φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς στις  22 ή στις 29 Μαρτίου. Όπως ανέφερε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, δεν μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα μέσα στον Μάρτιο, ενώ και ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε χθες ότι το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται αν συνεχίσει να καλπάζει η πανδημία.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος πενταψήφιος αριθμός 13032 που θα μας επιτρέπει να πηγαίνουμε για ψώνια μόλις ανοίξει η αγορά, είναι έτοιμος να ενεργοποιηθεί.

Από τη στιγμή που ο πολίτης λάβει την ατόματη απάντηση θα έχει στη διάθεση του τρεις ώρες για να πραγματοποιήσει τα ψώνια του, ωστόσο αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο μια φορά, καθώς εάν επιχειρήσει να στείλει και δεύτερο μήνυμα εντός της ίδιας ημέρας, θα λάβει αρνητική απάντηση.

Τι σημαίνει αυτό;

Η επιβεβαίωση του μηνύματος που θα αποστέλλεται στους πολίτες θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια και θα εκδίδεται μόνο μία φορά την ημέρα.

Σε απόπειρα νέου SMS εξόδου, θα αποστέλλεται αρνητική απάντηση, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ελέγχου ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώσε με δηλώσεις του στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR o υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ