Χανιά : Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος – Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή

Χανιά : Σε σοβαρή κατάσταση 19χρονος – Μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή

Μάχη για τη ζωή του δίνει 19χρονος στα Χανιά, που μαχαιρώθηκε στο μυοκάρδιο, στη διάρκεια συμπλοκής

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων ο 19χρονος που τραυματίστηκε βαριά, όταν δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στη διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή Λίμνη στα Χανιά.

Ο νεαρός, αμέσως μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως μία μαχαιριά είχε φτάσει μέχρι το μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Μετά απο μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων για τη διαλεύκανση του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο είναι άγνωστο έως τώρα εάν θα χαρακτηριστεί ως «απόπειρα ανθρωποκτονίας» ή ως «πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό και κάποιους από την παρέα του 19χρονου, ενώ αναζητούν τους νεαρούς που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο, με τις προσαγωγές να είναι συνεχείς.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, περίπου στις 14:00 στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αναξαγόρα. Ξαφνικά, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν στη μέση του δρόμου και κατέβηκαν από αυτά 6-7 νεαρά άτομα, τα οποία άρχισαν να συμπλέκονται.

Η συμπλοκή έληξε, όταν ο 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, καθώς είχε δεχτεί πλήγματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο ύψος του θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν, εκτός από έναν ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα και – σύμφωνα με πληροφορίες – κάποιους από την παρέα του 19χρονου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως οι άλλοι ξαφνικά τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν γνωρίζουν ποιοι είναι, γιατί φορούσαν κουκούλες.

Την ίδια ώρα που από τις αστυνομικές έρευνες γίνονται προσαγωγές νεαρών για να εντοπισθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή τις δύο παρέες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ