Μπιμπίλας για τις καταγγελίες στο θέατρο : «Υπήρχε ένα σύστημα που προστάτευε κάποιους»

Μπιμπίλας για τις καταγγελίες στο θέατρο : «Υπήρχε ένα σύστημα που προστάτευε κάποιους»

Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή, με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω των αποκαλύψεων στο χώρο του θέατρου

Στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή, με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο λόγω των αποκαλύψεων στο χώρο του θέατρου.

Για το επίμαχο θέμα των καταγγελιών και αυτό που ακούγεται ότι κάποιους τους προστάτευε το σύστημα, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιους ναι, κάποιους όχι. Οπωσδήποτε υπήρχε ένα σύστημα που προστάτευε κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Υπάρχουν διαπλοκές, εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτές. Κάποιοι από αυτούς που κατηγορούνται με έχουν βοηθήσει. Με έβαζαν στις δουλειές τους».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και στις αιτιάσεις ότι εμφανίζεται πολύ τελευταία στα κανάλια με τον δικό του ξεκάθαρο τρόπο: «Τι απίστευτη μπούρδα! Είπαν ότι έχω πάθει εθισμό στα κανάλια. Εγώ δεν έχω ανάγκη να βγαίνω στα κανάλια και να αυτοδιαφημιστώ».

«Όπως βλέπετε, κάθε φορά πάω τη συζήτηση εκεί που θέλω εγώ και τους εξαναγκάζω να μιλάμε για τα προβλήματα των ηθοποιών. Πέρα από τα σκάνδαλα, θέλω να ακούγεται ότι δεν μας πληρώνουν αξιοπρεπώς».

Όπως είπε «ενοχλούμαι από τις εκπομπές που σπεύδουν να προδικάσουν και δεν αφήνουν την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει. Πιστεύω ότι τα κανάλια θέλουν να υποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη κι αυτό είναι λάθος». 

Η κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε και για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Όλα είχαν ξεκινήσει από μια φάρσα που έκανε ο δημοσιογράφος στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν, τον Λάμψη 92,3. Σε αυτή, ο Γιώργος Λιάγκας ευχόταν σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας, κάτι που ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρήκε προσβλητικό και κατέφυγε στα δικαστήρια.

Ο δημοσιογράφος είχε ζητήσει συγγνώμη και οι δυο τους τα είχαν βρει εξωδικαστικά, με το Γιώργο Λιάγκα να καταβάλλει το ποσό των 27.000 ευρώ ως αποζημίωση στο ταμείο του ΣΕΗ.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε πάει καλεσμένος  στο «Πρωινό».

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Πόσο μάλλον στον Γιώργο Λιάγκα, που τον ξέρω από παιδί γιατί έπαιζε πιάνο στο piano bar του ηθοποιού θείου του, Δημήτρη Λιάγκα. Όταν έχω διαφορά με κάποιον, το λύνω είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά. Τον κάνω να δει το λάθος του. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το έχω κάνει. Δεν θεωρώ ότι είμαι άγιος, αλλά όταν με πνίγει το δίκιο ,πολεμώ για αυτό. Σε αυτό με έχουν βοηθήσει πολύ οι σπουδές μου στη Νομική» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ