Σας αφορά! Μεγάλη αλλαγή φέρνει τα πάνω – κάτω στο Netflix

Σας αφορά! Μεγάλη αλλαγή φέρνει τα πάνω – κάτω στο Netflix

Σε μια μεγάλη αλλαγή προχωρά η γνωστή πλατφόρμα streaming. Πως αναμένεται να επηρεάσει τους χρήστες που τη χρησιμοποιούν...

To Netflix, η γνωστή πλατφόρμα streaming, αναμένεται να ακολουθήσει νέα πολιτική για τους χρήστες που παρακολουθούν ταινίες και σειρές χωρίς να πληρώνουν συνδρομή στην πλατφόρμα.

Ειδικότερα, επιχειρεί να βάλει «φρένο» στην… κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης από πολλαπλούς χρήστες για το ίδιο προφίλ. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ανακοινώσει νέες σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο.

Στο πλαίσιο την νέας πολιτικής του Netflix πολλοί χρήστες που δεν πληρώνουν συνδρομή, αλλά κάνουν streaming μέσω του προφίλ κάποιου φίλου τους μπορεί να δουν το παρακάτω μήνυμα: «Αν δεν μένετε μαζί με τον κάτοχο του λογαριασμού, χρειάζεστε δικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε».

Πως θα λειτουργεί το μήνυμα

Εάν δουν το δοκιμαστικό αυτό μήνυμα, οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν ότι τους επιτρέπεται η πρόσβαση στον λογαριασμό μέσω κωδικού, που αποστέλλεται μέσω μηνύματος ή μέσω email.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι ακολουθεί τη νέα αυτή πολιτική στο Hollywood Reporter και στοχεύει να σταματήσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν παράνομα την υπηρεσία. Ωστόσο, θεωρητικά οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν τη δωρεάν παρακολούθηση εάν ο κάτοχος του προφίλ το επιτρέπει και του στείλει τους κωδικούς. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η εμφάνιση του συγκεκριμένου μηνύματος γίνεται δοκιμαστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ