Θεσσαλονίκη : Τους παρέδωσαν λάθος νεκρό για ταφή – Ο Γολγοθάς της οικογένειας

Θεσσαλονίκη : Τους παρέδωσαν λάθος νεκρό για ταφή – Ο Γολγοθάς της οικογένειας

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο λάθος βρέθηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διαπίστωσε πως το νοσοκομείο δεν του είχε παραδώσει τη σορό του νεκρού πατέρα του, αλλά ενός άλλου 77χρονου άνδρα και αντί να θρηνήσει για τον θάνατο του δικού του ανθρώπου αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει ένα «βουνό», ώστε να βρει λύση.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο λάθος βρέθηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διαπίστωσε πως το νοσοκομείο δεν του είχε παραδώσει τη σορό του νεκρού πατέρα του, αλλά ενός άλλου 77χρονου άνδρα και αντί να θρηνήσει για τον θάνατο του δικού του ανθρώπου αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει ένα «βουνό», ώστε να βρει λύση.

«Με παίρνουν ένα τηλέφωνο και μου λένε ένα λίγο γιατί έχουμε ένα πρόβλημα, με ρωτάει ‘ο μπαμπάς σου είχε μεγάλα μούσια;’ του απαντώ ‘όχι’» λέει, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού όταν διαπιστώθηκε το λάθος, ο πατέρας του είχε ήδη ταφεί με άλλο όνομα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 83χρονος πατέρας απεβίωσε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο και -όπως καταγγέλλει ο γιός του- η σορός του παραδόθηκε σε άλλη οικογένεια και η κηδεία έγινε κανονικά.

Ο Γολγοθάς της οικογένειας

Εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος Γολγοθάς, ώστε να βρεθεί λύση. «Βλέπω έναν άνθρωπο που έχει κάποια άσπρα μαλλιά, άσπρα μούσια, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου» τονίζει.

«Τελικά, παραλάβαμε τον πατέρα μου στις 12 Μαρτίου που έγινε εκταφή, τον φέραμε και τον θάψαμε με ένα απλό τρισάγιο» αναφέρει.

«Εγώ θέλω να τιμωρηθεί όποιος είναι υπεύθυνος, είτε είναι το νοσοκομείο, είτε είναι αυτός που παρέδωσε το σώμα, είτε αυτός που παρέλαβε. Θέλουμε να τιμωρηθεί και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό αυτό το πράγμα» καταλήγει.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου διεξάγεται διοικητική έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ