Metoo : Κατέθεσε στον εισαγγελέα και τρίτη γυναίκα εναντίον γνωστού ηθοποιού – Πώς επιχείρησε να τη βιάσει

Metoo : Κατέθεσε στον εισαγγελέα και τρίτη γυναίκα εναντίον γνωστού ηθοποιού – Πώς επιχείρησε να τη βιάσει

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο έδωσε σήμερα πολύωρη κατάθεση νεαρή γυναίκα που καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό για απόπειρα βιασμού της, μέσα στο αυτοκίνητο του τον Αύγουστο του 2014. Έχουν προηγηθεί δύο ακόμα καταθέσεις για τον ίδιο πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο έδωσε σήμερα πολύωρη κατάθεση νεαρή γυναίκα που καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό για απόπειρα βιασμού της, μέσα στο αυτοκίνητο του τον Αύγουστο του 2014. Έχουν προηγηθεί δύο ακόμα καταθέσεις για τον ίδιο πρωταγωνιστή της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Στην πολύωρη κατάθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε συνάντηση με τον ηθοποιό για να βρει δουλειά και, στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

Όμως, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η νεαρή γυναίκα, την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο στενάκι στο Ψυχικό, όπου κλείδωσε το αυτοκίνητο κι άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω της.

Εκείνη, αντιστάθηκε, φωνάζοντας και χτυπώντας χέρια και πόδια ώσπου ο ηθοποιός φέρεται να την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο απειλώντας την πως δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ ρόλο.

Εάν μέσα στις επόμενες ημέρες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν προσκομιστεί κάποια άλλη νέα καταγγελία κατά του ίδιου πρωταγωνιστή, τότε ο εισαγγελέας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να τον καλέσει σε εξηγήσεις ως ύποπτο για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Μετά την παροχή εξηγήσεων ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στο επόμενο και πιο καθοριστικό βήμα που είναι η απόφασή του για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης εναντίον του ποινικά ελεγχόμενου προσώπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ