Σοκάρει η Μαρίνα Πατούλη για το σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά (Vid)

Σοκάρει η Μαρίνα Πατούλη για το σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά (Vid)

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρίνα Πατούλη, καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία.

Σήμερα το πρωί, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και όπως ανέφερε πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. «Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια» περιέγραψε η κ. Πατούλη.

«Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου, έπρεπε να παραμείνω, έκανα εισαγωγή, αλλά επειδή ήταν μόνο του το παιδί στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω στο σπίτι. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω» πρόσθεσε.

«Έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου, με στηρίζει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε. Ερωτηθείσα αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη απάντησε όχι. «Εγώ, περνώ τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί με τα κανάλια για να δω τι είπε ο κ. Ρώμας» υπογράμμισε.

Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο – Αγαπώ τον άνδρα μου

Χθες, σε τηλεφωνική συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό αλλά και για την κρίση που περνούν στον γάμο τους με τον Γιώργο Πατούλη. Όπως είπε στο OPEN, «με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό μου με τον Γιώργο Πατούλη. Όπως σε κάθε οικογένεια και σε όλους τους ανθρώπους υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι αντιμετωπίζουμε μία κρίση. Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και ως γυναίκα και ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που μιλώ με ειλικρίνεια, αγαπώ την οικογένειά μου, τον άνδρα μου και ελπίζω και ο Περιφερειάρχης, ο Γιώργος να βλέπει με το ίδιο μάτι την κοινή μας πορεία.

Έχουμε μια πορεία ζωής 35 ετών, μια πορεία κατά την οποία περάσαμε και πολύ δύσκολες στιγμές και χαρές και λύπες. Αυτό που θέλω να πως αν και είμαι συναισθηματικά και ψυχολογικά πολύ φορτισμένη και πιεσμένη, είναι ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να παλεύουμε για την οικογένειά μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε». Όπως τόνισε η ίδια, «μέσα από την οικογένειά μου είχα μάθε τα εν οίκω μη εν δήμω, όμως εκτιμώ ότι έχω χρέος να ενημερώσω τον κόσμο για το πώς είμαστε. 35 χρόνια ζωής δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αγαπώ τον άνδρα μου και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει. Δεν κρύβω όμως ότι ως γυναίκα και ως άνθρωπος έχω απογοητευθεί από όλα αυτά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα περνούσαμε αυτή την αντιξοότητα. Όμως, όλοι δοκιμαζόμαστε. Εγώ θα είμαι δίπλα στο παιδί μου, θα συνεχίσω την κοινωνική προσφορά μου και θέλω να διατηρήσω την οικογένειά μου».

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ