«Όχι ρε Μαίρη» – Συγκινούν τα μηνύματα των συνεργατών της εικονολήπτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Όχι ρε Μαίρη» – Συγκινούν τα μηνύματα των συνεργατών της εικονολήπτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συνάδελφοι, συνεργάτες και στενοί φίλοι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Μαίρης Μάτσα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Συντετριμμένοι είναι οι συνεργάτες της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα για τον άδικο χαμό της σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων.

Η Μαίρη Μάτσα τραυματίστηκε βαρύτατα τα ξημερώματα, ενώ μετέβαινε για να πιάσει δουλειά στον ΑΝΤ1, ως εικονολήπτρια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα της.

Ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3, δίνοντας «στον αέρα» την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος την αποχαιρέτισε με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας απόλυτα το συναίσθημα και τις σκέψεις όλων όσοι είχαν την χαρά να δουλέψουν μαζί της και να την ζήσουν ως συνάδελφο και φίλη.

Το αντίο του Γ. Παπαδάκη

«Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι».

Στο τέλος της εκπομπής, όλοι οι συντελεστές του «Καλημέρα Ελλάδα» συγκεντρώθηκαν με δάκρυα στα μάτια για να αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Μάτσα.

«Η θέση της στην κάμερα 3 δεν θα μείνει κενή, γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι ένας συνάδελφός μας εκεί. Εκεί ψηλά στον Παράδεισο που θα πας, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

 «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Στον θάνατο της Μαίρης Μάτσα, αναφέρθηκε και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Η παρουσιάστρια, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, πήρε τον λόγο και με σπασμένη φωνή είπε μεταξύ άλλων για την αδικοχαμένη εικονολήπτρια:«Ήταν ένας άγγελος. Πριν από λίγες ημέρες είχε βρει ένα αδέσποτο και το κράτησε και μας έλεγε πόσο γλυκό ζωάκι είναι. Ήταν μια γυναίκα που ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και τον ΑΝΤ1. Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία και μια μεγάλη στενοχώρια. Κανείς δεν το πίστευε. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά στην οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Αυτό είναι ένα μάθημα να σκεφτόμαστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο».

«Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά»

Συνάδελφοι, συνεργάτες και στενοί φίλοι από το επαγγελματικό περιβάλλον της Μαίρης Μάτσα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της και τη γνώριζε καλά, σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και την αποχαιρετά με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram:

«Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Συγκινούν οι συνεργάτες της

Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα  των συνεργατών της που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους φίλη και συνάδελφο ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πορεία τους μαζί της στη σελίδα της στο Facebook:

-«Όμορφε άνθρωπε καλό παράδεισο.. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας στη σκέψη μας».

– «Σήμερα το πρωί έφυγε απο κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος,ενας ωραίος άνθρωπος,μια κάλη ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολυ πρωινή καλημέρα οσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά,γιατι δούλεψε πολύ πίσω απο τις κάμερες,την τίμησε την δουλειά της απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί!Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας…..και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ.Καλό παράδεισο αγαπημένη…..».

-«Είναι οι στιγμές που λες, γιατί ρε παίρνεις τα καλύτερα παιδιά τόσο νέα ???? Αν υπάρχει κάτι εκεί πάνω, σίγουρα θα έχει την καλύτερη θέση γιατί απλά ήταν καλό παιδί. Κουράγιο στην οικογένεια»

-«Καλό παράδεισο στον πιο χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά Μαίρη θα σε θυμόμαστε για πάντα»

– «Όχι ρε Μαίρη. Γιατί ρε Μαιρούλα Καλό παράδεισο».

– «Μαιρούλα μου καλό ταξίδι αγαπημένη μου!!».

-«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Μαιρούλα….»

– «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο λυπάμαι για την απώλεια της Μαίρης. Χάσαμε έναν σημαντικό άνθρωπο, παρηγοριά όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Γεια σου Μαίρη, Καλό Παράδεισο!»  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ