Ραγδαίες εξελίξεις στην πόρτα του Εισαγγελέα: Αρνείται τους βιασμούς ο Φιλιππίδης και…

Ραγδαίες εξελίξεις στην πόρτα του Εισαγγελέα: Αρνείται τους βιασμούς ο Φιλιππίδης και…

Για «ελατήρια»… «τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες» κάνει λόγο ο ηθοποιός.

Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγο πριν περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός πρωταγωνιστής που κατηγορείται για βιασμό – αλλά και δύο απόπειρες, θα κάνει λόγο για «ελατήρια» που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες. Τι εννοεί; Άγνωστο. Προφανώς όμως φαίνεται ότι θα θελήσει να αποκρούσει τις κατηγορίες.

Ο γνωστός κωμικός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το χώρο του θεάτρου για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έγινε αναφορά σε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. «Αυτό το οποίο θέλω να μεταφέρω είναι ότι ο ηθοποιός φέρεται να αρνείται τις πράξεις για τις οποίες καταγγέλλεται και κάνει λόγο για άλλα «ελατήρια» τα οποία ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τις καταγγελίες στις οποίες έχουν προχωρήσει τα φερόμενα ως θύματα άρα η γραμμή που θα ακολουθηθεί είναι της πλήρους άρνησης», είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή. Και η συνέχεια αναμένεται σίγουρα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ