Μακρινίτσα : Άγριο φονικό με θύματα δύο αδέλφια

Μακρινίτσα : Άγριο φονικό με θύματα δύο αδέλφια

Νεκρούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γύρω στις οκτώ η ώρα έναν άνδρα γύρω στα 35 και μια γυναίκα νεότερη, αδελφή του, που τους μαχαίρωσε άγνωστος σε σπίτι στη Μακρινίτσα.

Διπλό φονικό σημειώθηκε στις 8:00 το βράδυ στη Μακρινίτσα, όταν ένας άνδρας, που αναζητείται από την Αστυνομία, μπήκε σε σπίτι που βρισκόταν δύο αδέλφια άνδρας και γυναίκα περίπου 30 και 25 χρόνων αντίστοιχα, και τους κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άνδρας, που ήταν πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι όπου συνέβη το φονικό δημοσίευσε το thenewspaper.gr. 

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει. Οι σοροί των δύο άτυχων νέων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Με τις πληροφορίες να είναι ακόμη συγκεχυμένες μαρτυρίες λένε ότι ο νεαρός δράστης ήταν σύζυγος της νεαρής γυναίκας που είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε και ο σύζυγος της γυναίκας που –άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο νέος άνδρας, περίπου 30 ετών, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα και κατέληξε επί τόπου, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε και η αδερφή του, η οποία επίσης έφερε σοβαρές μαχαιριές.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 30χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί και έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Αγιο Βλάσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ