Γιώργος Καραϊβάζ : Σοκ στον «αέρα» για τους δημοσιογράφους του Star – Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ : Σοκ στον «αέρα» για τους δημοσιογράφους του Star – Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (vid)

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια του δελτίου του Star την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια του δελτίου του Star την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

Οι δυο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και συνεργάτες του θύματος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα μετέδιδαν…

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες, έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Σοκ στον αέρα για τους δημοσιογράφους του Star

Η είδηση έπεσε σαν «βόμβα», την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει» είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ