Ραγδαίες εξελίξεις : Στο «κατώφλι» του εισαγγελέα κι άλλος ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό!

Ραγδαίες εξελίξεις : Στο «κατώφλι» του εισαγγελέα κι άλλος ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ελεγχόμενος ηθοποιός να κληθεί ως ύποπτος για βιασμό.

Για σεξουαλική κακοποίηση ελέγχεται ακόμα ένας ηθοποιός για αδίκημα το οποίο τέλεσε το 2020, σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο ελεγχόμενος ηθοποιός να κληθεί ως ύποπτος για βιασμό.

Οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται να ασχολούνται εδώ και κάμποσο διάστημα με την συγκεκριμένη υπόθεση και η έρευνα «έτρεχε» παράλληλα με τις άλλες έρευνες που ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του αποκαλούμενου και ως ελληνικού #metoo.

Παράλληλα, η έρευνα που διενεργεί η εισαγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρωθεί καθώς το μόνο που απομένει είναι ο ηθοποιός να δώσει στον εισαγγελέα τις ανωμοτί εξηγήσεις του για τρία συνολικά αδικήματα, σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για δυο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό.

Ο ηθοποιός ζήτησε και έλαβε την Παρασκευή, χωρίς να προσέλθει ο ίδιος στα δικαστήρια, δεκαπενθήμερη προθεσμία.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως και δικαιούται σε αυτό το δικονομικό στάδιο, δεν εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου.

Ο πρωταγωνιστής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για μία πράξη βιασμού με χρόνο τέλεσης το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, μία το 2010 και μία το 2014.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει δύο μάρτυρες που με τα λεγόμενά τους «καίνε» τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πρόκειται για φίλη της μια καταγγέλουσας -που δέχθηκε απόπειρα βιασμού το 2010- η οποία κατέθεσε ότι είδε το θύμα λίγη ώρα μετά την επίθεση και είχε σημάδια στο πρόσωπο και το λαιμό της.

Η δεύτερη μάρτυρας είναι φίλη της γυναίκας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού το 2014 και ανέφερε ότι λίγο καιρό μετά την επίθεση το θύμα της εκμυστηρεύτηκε τα όσα έζησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ