Γιώργος Καραϊβάζ : Ακούστε τον συγκλονιστικό επικήδειο του γιού του – «Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους»

Γιώργος Καραϊβάζ : Ακούστε τον συγκλονιστικό επικήδειο του γιού του – «Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους»

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, στη γενέτειρά του, στην Καλλίφυτο Δράμας.

Στενοί συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνάδελφου του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου έσπευσαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Απριλίου στη γενέτειρά του για να του πουν το «τελευταίο αντίο».

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο.

Μάλιστα ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως εφόσον ο πατέρας «θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Ακούστε ολόκληρο τον επικήδειο του Δημήτρη Καραϊβάζ

«Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία. Οι άνθρωποι που τον σκότωσαν φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δε θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία. Μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει. Συγνώμη, δεν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ