Γιώργος Καραϊβάζ : Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του

Γιώργος Καραϊβάζ : Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του

Λίγο πριν τις 14:00 της Παρασκευής ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής, στην οποία εμφανιζόταν. Είχε μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του...

Λίγο πριν τις 14:00 της Παρασκευής ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής, στην οποία εμφανιζόταν. Είχε μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του…

Παιχνίδι της μοίρας είναι το γεγονός ότι το τελευταίο του ρεπορτάζ αφορούσε τους «απατεώνες του διαδικτύου» οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είχαν βάλει στο «μάτι» και την εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου.

Ο Καραϊβάζ δεν έκατσε για το τελευταίο μέρος της εκπομπής. Την μαγειρική. Το συνήθιζε άλλωστε. «Καλό Σαββατοκύριακο παίδες» είπε φεύγοντας στους συνεργάτες, της εκπομπής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ereportaz.gr, μέχρι την έξοδο από το πλατό τον συνόδευσε στενή συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη. «Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ για μια ώρα και στη συνέχεια θα πάω για κανα τσίπουρο» της είπε ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος γελώντας. Όμως δεν πρόλαβε.

Λίγα λεπτά αργότερα στην εκπομπή σήμανε συναγερμός. Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μετέφερε στους συνάδελφους του την κακή είδηση. Η παρουσιάστρια λύγισε. Το ίδιο και οι συνεργάτες της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ