Γιώργος Καραϊβάζ : Ψάχνουν απαντήσεις για τη δολοφονία ακόμα και μέσα στις φυλακές

Γιώργος Καραϊβάζ : Ψάχνουν απαντήσεις για τη δολοφονία ακόμα και μέσα στις φυλακές

Καρέ - καρέ παρακολουθούν οι αστυνομικοί ξανά και ξανά τα βίντεο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ μελετούν τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι μάρτυρες, προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στην εξιχνίαση της εκτέλεσης του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Καρέ – καρέ παρακολουθούν οι αστυνομικοί ξανά και ξανά τα βίντεο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ μελετούν τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι μάρτυρες, προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στην εξιχνίαση της εκτέλεσης του δημοσιογράφου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γενικός συναγερμός επικρατεί στις Αρχές για να ενεργοποιηθεί το δίκτυο των πληροφοριοδοτών μέσα στις φυλακές.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία του δημοσιογράφου θέλουν να μάθουν ποιες ήταν οι συζητήσεις που γίνονταν μέσα στη φυλακή κάποιες μέρες πριν από τη δολοφονία καθώς και οι συζητήσεις που έγιναν μέσα στη φυλακή μετά τη δολοφονία.

Έρευνα σε τηλέφωνα κρατουμένων και τηλέφωνα φυλακών

Αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, περιλαμβάνει όχι μόνο συνομιλίες μεταξύ των κρατουμένων όχι μόνο μέσα στα κελιά τους αλλά και σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες.

Μάλιστα, η εντολή είναι η αρχή να γίνει από τα άτομα που κρατούνται μέσα στις φυλακές και έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα είτε έχουν καταδικαστεί για περιπτώσεις ανθρωποκτονιών είτε έχουν καταδικαστεί για οργανωμένο έγκλημα που έχει να κάνει με εκβιάσεις στη νύχτα.

Ανοίγουν οι φάκελοι όλων των δολοφονιών των τελευταίων τριών ετών

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, 12 Απριλίου, έγινε μία μεγάλη σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Οι επιτελείς της Κατεχάκη είπαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αρκεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η εντολή που έχει δοθεί είναι να μην μείνουν μόνο στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά να ανοίξουν όλο τον φάκελο με τις δολοφονίες από ανθρώπους της νύχτας μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ανέφερε τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι ο δράστης το έχει ξανακάνει και είχε πολύ καλή στόχευση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ