Συντετριμμένος ο Βασίλης Ζούλιας : «Η φίλη μου πέθανε μονή της χωρίς να μπορεί να την δει κάνεις»

Συντετριμμένος ο Βασίλης Ζούλιας : «Η φίλη μου πέθανε μονή της χωρίς να μπορεί να την δει κάνεις»

Το συγκινητικό μήνυμα του σχεδιαστή για τον χαμό της φίλης του εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει» γράφει ο Βασίλης Ζούλιας που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η αγαπημένη του φίλη έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού, «μόνη της σε ένα νοσοκομείο».

Ο γνωστός σχεδιαστής με μία ανάρτησή του στο Facebook μοιράστηκε τα θλιβερά νέα του χαμού της στενής του φίλης που πέθανε δίνοντας μάχη με την COVID-19, χωρίς τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της λόγω των αυστηρών κανόνων προστασίας.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει… Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να την δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμά της…ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά τη διασωλήνωσαν… μετά έφυγε… Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες… ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε βαζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι εβραίος… Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκκο… κατευθείαν για ταφή… 9 άτομα στην κηδεία…

Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.. Εγώ θα πάω από μακριά… και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας ,θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια…

Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ… Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα … πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου» γράφει συντετριμμένος ο Βασίλης Ζούλιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ