Bitcoin : «Βουτιά» 15% για το κρυπτονόμισμα

Bitcoin : «Βουτιά» 15% για το κρυπτονόμισμα

Την περασμένη εβδομάδα, το Bitcoin σημείωσε νέο ρεκόρ στα 64.869,78 δολάρια, με την αποτίμηση της συνολικής του αξίας να ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Απώλειες έως και 15,1% κατέγραψε το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα της αγοράς υποχωρώντας στα 51.707,51 δολάρια.

Αυτή τη στιγμή έχει περιορίσει τις απώλειες στο 8,23% και διαπραγματεύεται στα 55.571,53 δολάρια σύμφωνα με στοιχεία από την πλατφόρμα coindesk. Τo δεύτερο δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στην αγορά, το Ethereum, σημείωσε επίσης απώλειες σχεδόν 18%, πριν τις περιορίσει στο 9%.

Η πτώση ήρθε εν μέσω πληροφοριών ότι το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ενδέχεται να σφίξει τη μέγγενη ελέγχου στα κρυπτονομίσματα, για να παταχθεί το «ξέπλυμα» χρήματος.

Την περασμένη εβδομάδα, το Bitcoin σημείωσε νέο ρεκόρ στα 64.869,78 δολάρια, με την αποτίμηση της συνολικής του αξίας να ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που συνιστά αύξηση άνω του 800% από το προηγούμενο έτος.

Η άνοδος αυτή οφείλεται εν μέρει στο ότι επιχειρηματικοί κολοσσοί όπως η BNY Mellon, η Mastercard και η Tesla έχουν αρχίσει να κάνουν δεκτές τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα ή επενδύουν σε αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ