Καζάνι που βράζει το Open – Θυελλώδης σύσκεψη χθες βράδυ

Καζάνι που βράζει το Open – Θυελλώδης σύσκεψη χθες βράδυ

Χαμός στο Open.

Ήμουν αποκαλυπτικός χθες για τον τηλεοπτικό βίο και την πολιτεία της Μαρίας Σαγανά στα Ελληνικά μίντια και σας είχα υποσχεθεί πως σήμερα θα επιστρέψω… Και δεν θα γράψω για τους χαρακτηρισμούς σε Χατζηβασιλείου και Νικολούλη. Εκεί έχουν γνώση οι φύλακες.

Σήμερα θα σας γράψω τι έγινε χθές το βράδυ. Χθες λοιπόν μετά απο μια θυελλώδη σύσκεψη που έκανε την Παιανία να μοιάζει με ηφαίστειο, ο ανεπαρκής στην επικοινωνία του Open Μηλιώνης και στενός συνεργάτης της Σαγανά έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων αναφορών στον Τύπο, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθιστά σαφές πως oυδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media, δεδομένου ότι η διαχείριση των συμβάσεων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς παραγωγούς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου».

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν την διαρροή και οι ίδιοι που κάνουν τώρα τη διάψευση. Προφανώς και τις αποφάσεις θα τις πάρει ο ιδιοκτήτης και ο παραγωγός. Και τις εισηγήσεις θα τις κάνουν οι στενοί συνεργάτες του Σαββίδη όπως ο Αρτούρ Νταβιντιάν και η Λουντμίλα Μποροντίνα.

Ειδικά η δεύτερη μαθαίνω πώς ετοιμάζεται να δείξουν και την πόρτα της εξόδου στη Μαρία Σαγανά όπως έκανε την περασμένη άνοιξη ο Alpha.

Στην αξιολόγηση των στελεχών στη μετά Κοντομηνά εποχή στον Alpha από την νέα ιδιοκτησία είχε αποδειχθεί πως η τότε υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη θέση της.

Η Σαγανά στο Open δεν πρότεινε ούτε μια παραγωγή. Και η εμπλοκή της στην μεταγραφή Κανάκη ήταν μάλλον διακοσμητική. Για την επιτυχία των δύο πρωινών εκπομπών του σταθμού αυτή της Κατερίνας Καινούργιου και της Σίσσυς Χρηστίδου έτρεξαν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Θέμης Μάλλης. Όσο για τις διαρροές που κυκλοφόρησαν χθες πως η Σαγανά προετοιμάζεται για μεταγραφή; Προφανώς αναφέρονται σε κάποιο σταθμό τοπικής εμβέλειας καθώς σε καμία λίστα των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας δεν παίζει το όνομά της.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ