Μένιος Φουρθιώτης: Το λάθος των ποινικών με το Καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του

Μένιος Φουρθιώτης: Το λάθος των ποινικών με το Καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του

Το λάθος που έκαναν οι δύο ποινικοί που πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Σε ένα παιδαριώδες λάθος φαίνεται πως υπέπεσαν οι δύο ποινικοί που τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Απριλίου άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και το βράδυ της ίδιας ημέρας πυροβόλησαν 15 φορές με στόχο το παλιό φυλάκιο έξω από τη μονοκατοικία του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί και προσαχθεί στη ΓΑΔΑ δύο άτομα, Έλληνες σεσημασμένοι για υποθέσεις εκβιασμών, οι οποίοι και ανακρίνονται. Η ταυτοποίηση τους έγινε από το σακίδιο που πέταξαν πριν πυροβολήσουν 3 φορές προς τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς άφησαν πάνω τους γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν το ίδιο πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, στοιχείο που προέκυψε μετά την ανάλυση που έγινε στους κάλυκες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για μία λεπτομέρεια που είχε μείνει ως «επτασφράγιστο μυστικό», αλλά που προκάλεσε εύλογες υποψίες στους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών.

Οι καταγγελίες του εκδότη – δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ήρθαν ως συνέχεια της εικόνας που είχε ξεκινήσει να σχηματίζει η Αστυνομία γύρω από τις δύο υποθέσεις.

Η καταγγελία Βαξεβάνη

Με νωπές τις μνήμες από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο εκδότης της εφημερίδας Documento καταγγέλλει στη ανάρτησή του ότι δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από άτομο που του μετέφερε πληροφορίες για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του.

Ο εκδότης καταγγέλλει σειρά περιστατικών, που όπως υποστηρίζει σχετίζονται και με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Φουρθιώτη αλλά και τα πυρά κατά αστυνομικών στην Εκάλη, πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ