Βίντεο σοκ: Η στιγμή που καταρρέει ο πάτος πισίνας πολυκατοικίας – Το νερό έπεσε στο υπόγειο γκαράζ

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που καταρρέει ο πάτος πισίνας πολυκατοικίας – Το νερό έπεσε στο υπόγειο γκαράζ

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Από θαύμα δεν υπήρχε άνθρωπος στην πισίνα.

Ένα τρομοκρατικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τον πάτο της πισίνας σε ταράτσα πολυκατοικίας να καταρρέει.

Την κατάρρευση μιας πισίνας σε συγκρότημα κατοικιών στη Βραζιλία κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε μια παραθαλάσσια πολυκατοικία στο Εσπιρίτο Σάντο της νοτιοανατολικής Βραζιλίας. Η πισίνα, μήκους 75 μέτρων κατέρρευσε ξαφνικά, στέλνοντας όλο το νερό σε ένα γκαράζ στο ισόγειο του συγκροτήματος. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν καταστράφηκαν οχήματα στον εσωτερικό χώρο στάθμευσης.

Η διαδικτυακή πύλη ειδήσεων της Βραζιλίας G1 ανέφερε πως οι 270 ένοικοι του κτιρίου απομακρύνθηκαν από τις κατοικίες τους. Μερικοί ενοικιαστές, μάλιστα, ανέφεραν έντονη οσμή αερίου από την θερμαινόμενη πισίνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha Vitoria, η πισίνα έκλεισε για τουλάχιστον 3 μήνες το 2020 λόγω διαρροής. «Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Αμέσως προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συνέβη» είπε η Ουμπιράτσι Φονσέκα. «Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε ότι πολύ νερό έβγαινε από το κτίριο και έπεφτε γρήγορα».

Ένα τρομοκρατικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με τον πάτο της πισίνας σε ταράτσα πολυκατοικίας να καταρρέει.
Η παραθαλάσσια πολυκατοικία όπου σημειώθηκε το περιστατικό

 

Η Argo, η εταιρεία που κατασκεύασε το κτίριο των 90 διαμερισμάτων, φρόντισε ώστε οι ενοικιαστές να διαμείνουν σε ξενοδοχεία της περιοχής δωρεάν. Οι ένοικοι, πάντως, επέστρεψαν χθες στα σπίτια τους, αφότου μηχανικοί επιθεώρησαν το συγκρότημα και δεν βρήκαν δομικές ζημιές.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ