Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις – Κοντά στη λύση του μυστηρίου η Αστυνομία

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις – Κοντά στη λύση του μυστηρίου η Αστυνομία

Κοντεύει στους εκτελεστές.

Με τις μέρες να περνούν, η Αστυνομία αρχίζει να πλησιάζει στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ, παρά τις απόψεις περί του αντιθέτου.

Το ποσοστό άλλωστε της αστυνομίας στην εξιχνίαση δολοφονιών που σχετίζονται με τη μαφία της νύχτας είναι κάτω από 4%. Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως δεν είναι σαν τις άλλες. Την έχουν αναλάβει τα πιο έμπειρα και ικανά στελέχη της ελληνικής αστυνομίας με εντολή να μην κλείσει ο φάκελος μέχρι να βρεθούν οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου, για τον οποίο μια ακόμη αποκάλυψη είχε βγει στο φως.

Κι όπως όλα δείχνουν η ώρα αυτή δεν αργεί. Οι Αρχές, μάλιστα, έχουν δέσει την υπόθεση καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι σχετίζεται με τη δολοφονία του Δημήτρη Καπετανάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε φιλική σχέση με τον Καπετανάκη και τον τελευταίο καιρό είχε στρέψει το βλέμμα και την έρευνα του στη συγκεκριμένη υπόθεση προσπαθώντας να την εξιχνιάσει.

Οι αρχές θεωρούν ότι οι δυο υποθέσεις σχετίζονται και μάλιστα έχουν «δέσει» πρόσωπα που φέρονται να είχαν σχέση με τη δολοφονία. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κι είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς μέρες να δούμε και προσαγωγές υπόπτων. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία κι όλα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν βρει την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση που έμοιαζε σχεδιασμένη και εκτελεσμένη τέλεια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ