Νέα Σμύρνη: Οι οκτώ καταθέσεις που «καίνε» τον 22χρονο επιδειξία (vid)

Νέα Σμύρνη: Οι οκτώ καταθέσεις που «καίνε» τον 22χρονο επιδειξία (vid)

Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί αύριο ο επιδειξίας της Νέας Σμύρνης - Το ενδεχόμενο παραπομπής του για δύο κακουργήματα

Για τέσσερις από τις οκτώ καταγγελίες θα δικαστεί τη Δευτέρα ο 22χρονος επιδειξίας ο οποίος συνελήφθη μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο στη Νέα Σμύρνη. Υπενθυμίζεται ότι το το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας έχει ως ανώτατη ποινή το ένα έτος ανά πράξη.

Το γεγονός ότι η 26χρονη σοπράνο είχε την οξύνοια να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με τον νεαρό ήταν καταλυτικό, καθώς έτσι τον αναγνώρισαν και άλλες επτά κοπέλες.

Συνολικά υπάρχουν οκτώ καταγγελίες εις βάρος του. Σημειώνεται ότι η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 25 Μαρτίου 2020, ενώ η αστυνομία είχε ανοικτή δικογραφία από τον Δεκέμβριο του 2020 για επιθέσεις που είχαν δεχτεί δυο ακόμη κοπέλες μέσα στην πολυκατοικία τους, ενώ η μια κατήγγειλε ότι ο 22χρονος την “στρίμωξε” μέσα στο ασανσέρ.

Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ζήτησε να εξαχθούν ξεχωριστά αντίγραφα για δυο περιπτώσεις για τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή έρευνα καθώς βάσει των μαρτυρικών καταθέσεων ο φοιτητής που μετατράπηκε σε εφιάλτη για γυναίκες στη Νέα Σμύρνη, ενδέχεται να τέλεσε – δύο φορές μάλιστα – και το κακούργημα της απόπειρας βιασμού!

Εκσπερμάτισε στην πλάτη της

Η εφημερίδα «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» αποκαλύπτει το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίσθηκε εις βάρος του φοιτητή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Αποκαλύπτεται ότι από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαϊου 2021, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο modus operandi, μετατράπηκε σε «εφιάλτη» ανυποψίαστων γυναικών. Τις περισσότερες τις πλησιάζε στον δρόμο και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του. Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μια περίπτωση φέρεται να εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης, την ώρα που εκείνη περίμενε σε στάση του λεωφορείου.

Για την πρώτη χρονικά επίθεση, της 25ης Μαρτίου 2020, η 28χρονη Άννα έχει καταγγείλει πως ο 22χρονος αυτοϊκανοποιήθηκε πίσω από την πλάτη της, ενώ εκείνη περίμενε στη στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα.

«Με πλησίασε και χωρίς να το καταλάβω αυνανιζόταν πίσω μου. Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Ήμουν σε σοκ. Του είπα μόνο “τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», κατέθεσε η 28χρονη Άννα.

«Από τον λαιμό»

Η πλέον χαρακτηριστική υπόθεση είναι εκείνη της 22χρονης Διονυσίας Μ. η οποία κατέθεσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020, ενώ επέστρεφε στο διαμέρισμά της στον Νέο Κόσμο αντιλήφθηκε να την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος μάλιστα της επιτέθηκε τη στιγμή που άνοιγε την πόρτα της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα η νεαρή γυναίκα κατέθεσε ότι ο φοιτητής την έσπρωξε, της έπιασε τα οπίσθια και στη συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό, ενώ, όπως ισχυρίσθηκε, κατόρθωσε να γλιτώσει μετά από πάλη. Η εισαγγελία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένες πράξεις, όπως περιγράφονται, θα μπορούσαν να τον φέρουν αντιμέτωπο ακόμη και με δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τα ρούχα που φορούσε ο 22χρονος την ημέρα της επίθεσης της 6ης Μαϊου

«Εγώ κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε ότι κάτι κακό θα συμβεί και πραγματικά εκείνος άρχισε να με κυνηγάει τρέχοντας. Εγώ πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω με κατεύθυνση προς την οικία μου. Μετά από 100 μέτρα έφτασα στο σπίτι μου, πέρασα την καγκελόπορτα, όπως έκανε και εκείνος, άνοιξα την γυάλινη κεντρική είσοδο και πριν προλάβω να την κλείσω έβαλε το χέρι του στην επιφάνεια με σκοπό να με σπρώξει και να μην ασφαλίσει. Εγώ με τη σειρά μου έσπρωχνα με την αντίθετη φορά την πόρτα και κατάφερα τελικά να την κλείσω. Όταν βεβαιώθηκα ότι είμαι ασφαλής κοντοστάθηκα προκειμένου να διακρίνω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που τον γνώριζα. Τότε αυτός κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του και αυνανίστηκε», είπε η 24χρονη Χριστίνα.

Στο ασανσέρ

Η δεύτερη περίπτωση αφορά επίθεση που φέρεται να δέχτηκε η 28χρονη Όλγα Τ. 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Σεπτεμβρίου 2020 τη στιγμή που έμπαινε σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης.

Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος την ακολούθησε, εισήλθε μαζί της, έβγαλε το μόριό του και άρχισε να αυτοικανοποιείται, ενώ προσπάθησε να σηκώσει και τη φούστα της.

Η 27χρονη Τέα επέστρεφε και αυτή στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο.

«Διαπίστωσα πως με ακολουθούσε άγνωστο προς εμένα άτομο με χαρακτηριστικά: ηλικία 25 ετών, περί 1,85 μέτρα ύψος, με λίγα μούσια, αδύνατο σωματότυπο. Τον ρώτησα άμα ψάχνει κάτι καθώς μου φάνηκε φυσιολογικό, λόγω του νεαρού της ηλικίας του και αφήνοντάς τον να με πλησιάσει μου είπε ότι θέλει να γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Του είπα να απομακρυνθεί, αλλά συνέχισε να με ακολουθεί και μου ψιθύρισε “κάτσε λίγο να σου πω, έλα θα περάσουμε ωραία” και με παρότρυνε να μη φοβάμαι. Καθώς απομακρυνόμουν και αυτός με ακολουθούσε πολύ κοντά μου, διαπίστωσα ότι είχε βγάλει το μόριό ρου και το είχε ακουμπήσει στον αριστερό γλουτό μου, πάνω από τα ρούχα μου. Του φώναξα και τον χτύπησα για να τον απομακρύνω αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ