Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν – Το εξαιρετικά σπάνιο στοιχείο & η μοναδική μαρτυρία (Vid)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν – Το εξαιρετικά σπάνιο στοιχείο & η μοναδική μαρτυρία (Vid)

Τα άφαντα στοιχεία - Τι ψάχνουν στην ΕΛΑΣ

Μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί η ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς παρά τους ενδελεχείς και εξονυχιστικούς ελέγχους των ανδρών της ΕΛΑΣ δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το στοιχείο αυτό που θα την «ξεκλειδώσει».

Όπως σημειώνουν, μάλιστα, τα νέα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξελίσσεται σε μια από τις σπανιότατες περιπτώσεις κατά τις οποίες όχι μόνο δεν βρέθηκε ίχνος των ληστών μέσα στη μεζονέτα αλλά ούτε και δείγμα για την άφιξη και την αναχώρησή τους τη μοιραία ημέρα.

Για το λόγο αυτό η ΕΛΑΣ επιστρέφει στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων πριν και μετά τη δολοφονία με την ελπίδα πως με αυτόν τον τρόπο θα εντοπιστούν πιθανές επικοινωνίες από «επιχειρησιακά» κινητά μιας χρήσης που μπορεί να δείχνουν την παρουσία των «αόρατων» ληστών.

Παράλληλα επιχειρείται σύγκριση της αιματηρής ληστείας με άλλες 10 παρόμοιες υποθέσεις που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην Αττική.

Αυτό που προβληματίζει, επίσης, σύμφωνα με νομικούς που έχουν χειριστεί τέτοιες υποθέσεις και μίλησαν στα ΝΕΑ «είναι εξαιρετικά σπάνιο – ή και μοναδικό – να υπάρχει μόνο η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων, όπως συμβαίνει εν προκειμένω με τη μαρτυρία του 32χρονου πιλότου συζύγου της Καρολάιν και μόνον αυτή, χωρίς από την έρευνα να έχουν εντοπισθεί επιπρόσθετα στοιχεία».

Εντωμεταξύ την απόφαση να μετακομίσει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου έχασε με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή της η αγαπημένη του Κάρολαιν, πήρε ο 32χρονος πιλότος.

Ο τραγικός σύζυγος δεν έχει καταφέρει, όπως είναι λογικό, να επιστρέψει στο σπίτι που γράφτηκε ο επίλογος της 20χρονης Καρολάιν.

Πάντως σύμφωνα πάντα με το Mega, η αστυνομία διαθέτει 19.000 δεδομένα DNA από συγκεκριμένους ποινικούς και άλλα 21.000 ορφανά DNA από ληστρικές επιθέσεις, ωστόσο, κανένα από αυτά δεν ταιριάζει με τα ευρήματα στο σπίτι.

Η Καρολάιν πάλεψε με τον δολοφόνο της

Τα μόνα ευρήματα που έχουν στα χέρια τους τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι ένα αποτύπωμα άσχετου αλλοδαπού εργάτη κι ένα πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

Χαρακτηριστικό δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Καρολάιν, παρότι, σύμφωνα με τις περιγραφές του συζύγου της, η τραγική μητέρα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ωστόσο δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10 με 20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι σε όλη την κατοικία. Ανάμεσά τους και το παράθυρο το οποίο, σύμφωνα με το Mega, δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε γυαλιά ήταν σπασμένα κάτω, ούτε το τελάρο είχε ίχνη από κατσαβίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ