Tελευταίο αντίο σήμερα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Tελευταίο αντίο σήμερα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 76 ετών

Το «τελευταίο αντίο» λένε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του ‘Α κοιμητηρίου Αθηνών, η οικογένεια του ευπατρίδη Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 76 ετών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία δίνουν η σύζυγός του Ευανθία, τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τα εγγόνια του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας παίκτες της ομάδας, φίλοι συνεργάτες και επιχειρηματίες. Για το τελευταίο αντίο βρέθηκε στο Ά νεκροταφείο και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γιάννα.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος
.

Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια υπήρξαν αρκετοί εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Αυστηρή ήταν η σύσταση της ασφάλειας της οικογένειας να μην τραβηχτεί καμία φωτογραφία ή βίντεο από τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που έφθασαν από νωρίς για να καλύψουν το θλιβερό γεγονός.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1945. Έπασχε από νεαρή ηλικία από μια σπάνιας μορφής αρθρίτιδα που εμπόδιζε την κινητικότητά του. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές του στην Ελβετία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό στίβο. Εκτός από τη χαλυβουργία, δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας.

Πηγή:protothema

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ