Βόμβες Βερύκιου στην προανακριτική – «Έτσι προσπάθησαν να πάρουν το κανάλι από τον Κοντομηνά» (vid)

Βόμβες Βερύκιου στην προανακριτική – «Έτσι προσπάθησαν να πάρουν το κανάλι από τον Κοντομηνά» (vid)

Το πλήρες ηχητικό Δ. Βερύκιου που επιβεβαίωσε σήμερα: «Είναι η περίοδος που ο AlphaTV μένει χωρίς άδεια και τα «λιμοτάγαρα» επιδιώκουν να του φάνε το κανάλι.

Το πλήρες ηχητικό Δ. Βερύκιου που επιβεβαίωσε σήμερα:

«Είναι η περίοδος που ο AlphaTV μένει χωρίς άδεια και τα “λιμοτάγαρα” επιδιώκουν να του φάνε το κανάλι. Zητάνε από τον Κοντομηνά να συναντηθεί με τον Καλογρίτσα που ήδη έχει πάρει την άδεια για να συνεργαστούν. Ο Κοντομηνάς δέχεται να δει στο γραφείο του στην Κάντζα τον Καλογρίτσα. Το ραντεβού κλείνεται για τις 11 το πρωί.

Ο Καλογρίτσας έρχεται κανονικά στην ώρα του και ο Κοντομηνάς είναι εξαφανισμένος. Η γραμματέας του Κοντομηνά ενημερώνει τον Καλογρίτσα ότι ο Πρόεδρος σας ζητάει συγνώμη, αλλά κάτι σοβαρό του έτυχε και θα καθυστερήσει. Εάν δεν μπορείτε να τον περιμένετε να κλείσετε ένα άλλο ραντεβού».

Και συνεχίζει:

«Εγώ είμαι στο διπλανό γραφείο κρυμμένος και τον ακούω. Ο Καλογρίτσας με ύφος λέει στην γραμματέα: “Πρώτη φορά στην ζωή μου δέχομαι τέτοια προσβολή. Να έρχομαι στο ραντεβού και ο οικοδεσπότης να λείπει και ούτε ένα τηλεφώνημα να μην μου κάνει”. Τηρείται μια σιωπή λίγων δευτερολέπτων και ακούγεται ο Καλογρίτσας να της λέει θυμωμένος, “Όχι θα τον περιμένω και να ξέρετε ότι η προσβολή δεν είναι δική μου αλλά δική του και να του το πείτε”” συνεχίζει ο Βερύκιος και προσθέτει: “Ο Κοντομηνάς εμφανίζεται 45 λεπτά μετά το προκαθορισμένο ραντεβού.

Η χειραψία ψυχρή. Ο Καλογρίτσας ευγενής και χωρίς τσαμπουκά μπαίνει στο γραφείο του Κοντομηνά, Και ω του θαύματος: Ο Καλογρίτσας του δίνει την λίστα για το τι απαιτήσεις έχει η κυβέρνηση σχετικά με την απόλυτο έλεγχο του ειδησεογραφικού τομέα και σχετικά με μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα πρέπει να αναλάβει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Με βαρύ ονοματεπώνυμο στην ψυχαγωγία). Ο Καλογρίτσας κατάλαβε τη δυσαρέσκεια του Κοντομηνά και το γύρισε. Του λέει άκου να δεις, εγώ δεν ήθελα να μπλέξω με τα μίντια.

“Αυτά τα παλιόπαιδα με έστειλαν και δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω” είπε στον Κοντομηνά. Την επομένη ο Κοντομηνάς μου λέει να πάω στα στούντιο Pro και θα βρεθούμε εκεί. Αφού μίλησε με τον κόσμο, μου λέει πάμε στη Μενεγάκη. Μου λέει “ετοιμάσου” και μπούκαρε στην εκπομπή και είπε αυτά που είπε. Εκεί ανέφερε τον Νίκο Παππά με έναν τρόπο πολύ σκληρό. Κατήγγειλε ότι αυτός έστειλε αγγελιοφόρους, δεν είπε όμως για τον Καλογρίτσα γιατί σεβάστηκε τον άλλον επιχειρηματία», κατέληξε.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ