Νέα Μάλγαρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους – «Που είναι το αγοράκι μου», φώναζε ο πατέρας (vid)

Νέα Μάλγαρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 18 μηνών βρέφους – «Που είναι το αγοράκι μου», φώναζε ο πατέρας (vid)

Από νωρίς το πρωί, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιωργάκη, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο που βρήκε το 18 μηνών βρέφος που ανασύρθηκε νεκρό από φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού του, στα Νέα Μάλγαρα.

Από νωρίς το πρωί, πολλοί είναι οι συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι έσπευσαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γιωργάκη, ενώ οι καμπάνες δεν σταμάτησαν να χτυπούν πένθιμα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι παππούδες του βρέφους, με τον πατέρα να λυγίζει συνοδεύοντας το λευκό φέρετρο στην εκκλησία. “Αχ το αγοράκι μου, που είναι το αγοράκι μου”, ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του.

Φωτό από grtimes

Σύμφωνα με το grtimes, με λουλούδια στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια και δηλώνοντας πως είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, δεκάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα.

Λευκά και μπλε μπαλόνια βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράζουν και λευκές μπομπονιέρες.

Φωτό grtimes

Ο ιερέας ξεκίνησε τον επικήδειο με τα εξής λόγια: “για που το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά”, λέγοντας ότι ο μικρός Γιωργάκης που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού.

Ο ιερέας είναι και πνευματικός των γονέων.

Φωτό από grtimes

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή.

Καθώς δεν υπήρχαν μαρτυρίες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων ανασύρθηκε νεκρό το αγοράκι μέσα από το βόθρο.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ήταν στον κάτω.

Η 37χρονη μητέρα φέρεται να άφησε το παιδί στις 12 μ.μ. στους παππούδες και έφυγε για τον οδοντίατρο. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά μήπως το είδαν, ενώ στην αρχή, μάλιστα, πίστευαν ότι κάποιος το είχε αρπάξει.

Για αυτό το λόγο δεν ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές καθώς το έψαχναν. Η μητέρα του ήρθε ξανά στις 12.40 μ.μ. και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ