Δικηγόρος «ψυχολόγου» Καρολάιν: «Με δική μας πρωτοβουλία πήγαμε στις αρχές»

Δικηγόρος «ψυχολόγου» Καρολάιν: «Με δική μας πρωτοβουλία πήγαμε στις αρχές»

Για τους λόγους που πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε η πελάτης της μίλησε στο MEGA η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της 20χρονης Καρολάιν

Για τους λόγους που πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε η πελάτης της μίλησε στο MEGA η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η γυναίκα επισκέφθηκε την εισαγγελική αρχή το πρωί, πριν γίνει ακόμη οιαδήποτε κίνηση.

Η ίδια ανέφερε πως έπρεπε να απευθυνθεί στην αρμόδια αρχή, να πει ποια είναι η δραστηριότητά της επαγγελματικά και να της πουν πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.

«Πήγε με δική μας πρωτοβουλία, καμία έγκληση, καμία μηνυτήρια αναφορά, κανένα έγγραφο των δικαστικών αρχών, καμία καταγγελία» ανέφερε η δικηγόρος.

«Ζητήσαμε τη συμβολή των αξιωματικών για το πώς θα προστατευθούμε από τις επιθέσεις» πρόσθεσε η δικηγόρος, λέγοντας ότι η πελάτισσά της «είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια».

 

«Καμιά προκαταρκτική έρευνα»

Επίσης, κληθείσα να σχολιάσει την προκαταρκτική έρευνα που διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών, υποστήριξε πως «μέχρι τώρα δεν έχουμε οποιαδήποτε όχληση από κάποια εισαγγελική αρχή ή τη ΓΑΔΑ».

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου – μαίας το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ