Άρση μέτρων: Αυξάνεται η πληρότητα σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους – Τι αλλάζει και από πότε

Άρση μέτρων: Αυξάνεται η πληρότητα σε θέατρα και συναυλιακούς χώρους – Τι αλλάζει και από πότε

Το σταδιακό άνοιγμα επιπλέον δραστηριοτήτων ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Το σταδιακό άνοιγμα επιπλέον δραστηριοτήτων ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι η βελτίωση που παρουσιάζει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα εμβολιασμού επιτρέπουν να γίνουν τα επόμενα βήματα και να γίνει η άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων.

Πέραν της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αλλά και της μουσικής στην εστίαση, οι αλλαγές αφορούν και τις δραστηριότητες ακροάματος – θεάματος, δηλαδή ουσιαστικά τα θέατρα, η τους συναυλιακούς χώρους.

Τι αλλάζει για θέατρα και συναυλιακούς χώρους
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς από το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 06:00 το πρωί, αυξάνεται το ποσοστό πληρότητας σε δραστηριότητες ακροάματος-θεάματος από 50% σε 75%, όταν το θέατρο είναι χωρητικότητας έως 1.000 θέσεων.

Σε 70% έως 5.000 θέσεων και 65% όταν είναι δυναμικότητας έως 15.000 θέσεων.

Τέλος, εάν είναι πλέον των 15.000 θέσεων, ο μέγιστος αριθμός οριστικοποιείται στα 10.000 άτομα, σε κάθε περίπτωση, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ