Χαμός στα Σκόπια: Γιόρτασαν την Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας τους με πτήσεις ελληνικών F-16

Χαμός στα Σκόπια: Γιόρτασαν την Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας τους με πτήσεις ελληνικών F-16

«Το να γιορτάζουμε την Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας στη Μακεδονία με πτήσεις αεροσκαφών άλλης χώρας (επειδή δεν έχει η δική μας!) είναι ντροπή και κρίμα για το κράτος» έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βόρεια Μακεδονία ο γιορτασμός της Ημέρας της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας με… ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16.

«Ντροπή και κρίμα»

«Το να γιορτάζουμε την Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας στη Μακεδονία με πτήσεις αεροσκαφών άλλης χώρας (επειδή δεν έχει η δική μας!) είναι ντροπή και κρίμα για το κράτος, για τον στρατό και για ολόκληρο το έθνος» έγραψε σε μήνυμά του ο καθηγητής Αλεξάνταρ Νάσεφ.

Και έκλεισε το μήνυμά του με «υστερόγραφο», δίνοντας «Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της πτέρυγας της Πολεμικής Αεροπορίας για την Ημέρα της Μονάδας».

Η ανάρτηση του καθηγητή έγινε μετά το μήνυμα της υπουργού Αμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Ραντμίλα Σεκερίνσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την «Ημέρα της Πολεμικής Αεροπορίας, μιας μονάδας που αναπτύσσεται συνεχώς από το 1992. Σήμερα είναι μια μονάδα χώρας μέλους του ΝΑΤΟ που καλύπτει τον εναέριο χώρο σε ολόκληρη την επικράτεια της Βόρειας Μακεδονίας σε συνεργασία με τις χώρες μέλη της Συμμαχίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ