Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ανασύρουν τον νεκρό άνδρα από τα ορμητικά νερά

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ανασύρουν τον νεκρό άνδρα από τα ορμητικά νερά

Ο άνδρας που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είναι περίπου 35 με 40 χρόνων, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής.

Συγκλονίζει η στιγμή κατά την οποία εντοπίζεται ο άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη και παρέμενε για ώρα αγνοούμενος.

Ο άνδρας εντοπίστηκε περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε το ΙΧ σε ρέμα της Πολίχνης.

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον άτυχο άνδρα σε σημείο όπου το ρέμα υπογειοποιείται, σε ιρλανδική διάβαση, εντός του αστικού ιστού.

Ο άνδρας που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είναι περίπου 35 με 40 χρόνων, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής.

«Επειδή είχε φράξει η γέφυρα τον ανέβασε πάνω στο έδαφος, υπήρχε πολύ το νερό στο σημείο δεν φαινόταν. Όταν τον είδαμε όλοι από δίπλα στην αρχή δεν καταλάβαμε εάν πρόκειται για άνθρωπο ή για κούκλα» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes. 

«Είχε πάρα πολύ νερό, πολύ όγκο νερού και ήρθα να δω στη συγκεκριμένη γέφυρα τι συμβαίνει. Όταν ήρθα είδα ότι η γέφυρα ήταν πλημμυρισμένη και όταν άρχισαν να υποχωρούν τα νερά και είχε σταματήσει η βροχή, αντιληφθήκαμε ότι κάτι υπάρχει μέσα στα νερά. Είδαμε ότι είναι ένας άνθρωπος μπήκαμε μέσα στο νερό μαζί με άλλους δύο συμπολίτες τον τραβήξαμε με ένα σχοινί προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε από τα νερά. Είδαμε ότι είναι μελανιασμένος και προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε. Ήρθε το ΕΚΑΒ αργότερα, αλλά ήταν αργά» τόνισε στο grtimes ο αντιδήμαρχος  Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδη.

Ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε επίσης, ότι «σύμφωνα με πληροφορίες από την ασφάλεια, πρόκειται για τον οδηγό του ΙΧ. Το νερό ήρθε ξαφνικά, γιατί το συγκεκριμένο αστικό ρέμα έχει πολύ μεγάλη λεκάνη ροής. Έρχονται νερά από πέντε διαφορετικά ρέματα, από Πεύκα, από Χορτιάτη, από Ρετζίκι, το νερό είναι πάρα πολύ».

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, σύμφωνα με το thestival, εντοπίστηκε, νωρίς το βράδυ, όχημα που εθεάθη να παρασύρεται από ορμητικά νερά στο ρέμα. Το όχημα εντοπίστηκε στην άκρη του ρέματος, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Ο άτυχος άνδρας, που εκτιμάται ότι είναι ο οδηγός του ανευρεθέντος οχήματος, εντοπίστηκε μετά από απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, καθώς από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ