Γλυκά Νερά: Τα τρία κενά στη δολοφονία της Καρολάιν – «Κλειδί» το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης

Γλυκά Νερά: Τα τρία κενά στη δολοφονία της Καρολάιν – «Κλειδί» το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης

Οι κάρτες μνήμης στις κάμερες και το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Καρολάιν – Ήταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του ο 33χρονος - Καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη των ερευνών διαδραμάτισε η κατάθεση ατόμου που πήγαινε στη μεζονέτα του ζευγαριού για να κάνει εργασίες.

Θέμα χρόνου είναι η εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Ελληνική Αστυνομία.

Είτε εντός της ημέρας είτε εντός της αυριανής ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει σύλληψη ατόμου για το στυγερό έγκλημα. Ακόμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν «βεβαιότητες». Ωστόσο, άλλες πηγές ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για καθοριστικά στοιχεία που οδηγούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Τρία είναι τα καθοριστικά σημεία.

  • Το πρώτο ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.
  • Το δεύτερο οι αναλύσεις που έγιναν ύστερα από την άρση του απορρήτου των κινητών τηλεφώνων (συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου του 33χρονου πιλότου.
  • Το τρίτο αφορά στην ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι που φορούσε η 20χρονη Καρολάιν την ώρα της δολοφονίας της. Η 20χρονη φορούσε το βιομετρικό ρολόι και κατά τη διάρκεια του ύπνου και έτσι όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο το ρολόι ήταν στο χέρι της. Το ρολόι αυτό έδειξε στους αστυνομικούς τους παλμούς της Καρολάιν. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια προσπάθησαν να εξακριβώσουν εάν οι παλμοί της 20χρονης Καρολάιν σταμάτησαν την ώρα κατά την οποία δηλώθηκε ότι έγινε η δολοφονία της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι τεχνικές αναλύσεις και η εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών οδηγούν τις έρευνες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν στοιχείο-«κλειδί», το οποίο ξετυλίγει τις έρευνες και επισπεύδει τις διαδικασίες εξιχνίασης του εγκλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, κλήθηκε για «επείγουσα» κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι «επιστρατεύτηκε» το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μεταφορά του στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Αυτή την ώρα ο 33χρονος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δίνει εκ νέου κατάθεση στους αστυνομικούς, αυτή τη φορά όμως επί τάπητος βρίσκονται δεδομένα που δεν υπήρχαν πριν από λίγα 24ωρα.

Ο πιλότος βρισκόταν στο μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο, όταν ξαφνικά στο νησί προσγειώθηκε ελικόπτερο με αστυνομικούς της Ασφάλειας που του ζήτησαν διακριτικά να τους ακολουθήσει.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που μετέφερε τον σύζυγος της Καρολαίν έφτασε στη ΓΑΔΑ λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης:

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προχώρησαν σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις από τις οποίες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση. Μεταξύ άλλων, καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη των ερευνών διαδραμάτισε η κατάθεση ατόμου που πήγαινε στη μεζονέτα του ζευγαριού για να κάνει εργασίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να διαπιστώσουν το χρόνο κατά τον οποίο αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικών των καμερών ασφαλείας του σπιτιού.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έγινε προσπάθεια ανάσυρσης των εικόνων, χωρίς όμως να είναι δυνατή η ανάκτηση του υλικού. Ωστόσο, κατά τις εργαστηριακές εξετάσεις φαίνεται ότι προέκυψαν άλλα χρήσιμα αποτελέσματα που οδήγησαν σε συμπεράσματα για την ταυτότητα του δράστη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν εφεξής να συνδυάσουν τα ευρήματα (τεχνικού χαρακτήρα) με τα λεγόμενα του συζύγου του 33χρονου πιλότου, ο οποίος σε λίγο θα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί θα του θέσουν μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ