Daily Mail: Πρωτοσέλιδο οι ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά

Daily Mail: Πρωτοσέλιδο οι ραγδαίες εξελίξεις στα Γλυκά Νερά

Σαν έκτακτη είδηση υποδέχτηκαν βρετανικά ΜΜΕ τις εξελίξεις με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν

Πρωτοσέλιδο στην Daily Mail, οι εξελίξεις στα Γλυκά Νερά με τη βρετανική εφημερίδα να αναφέρει όλο το χρονικό της υπόθεσης, και τις υποψίες των αρχών για τον ρόλο του 32χρονου συζύγου.

Η εφημερίδα είχε παρακολουθήσει την υπόθεση από την αρχή, κάνοντας λόγο για στυγερή δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας. Το έγκλημα απασχόλησε πολύ τους Βρετανούς, που μαζί με τους Έλληνες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Στο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται ακόμα πως το ζευγάρι είχε μαλώσει πριν τη δολοφονία και είχε ανταλλάξει μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο.

Ακόμα σημειώνει τα νέα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές να καλέσουν τον πιλότο εκ νέου για κατάθεση, όπως το έξυπνο ρολόι που φορούσε η 20χρονη κοπέλα.

Σαν έκτακτη είδηση παρουσίασε το θέμα και η The Sun, γράφοντας:

«Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν «τρία ενδιαφέροντα ευρήματα» από την έρευνα. Το ένα αφορά στις κάρτες μνήμης στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι η συμμορία τις είχε αφαιρέσει πριν μπει στο σπίτι.

Δεύτερον, τα δεδομένα φαίνεται να αποδεικνύουν δραστηριότητα στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της Καρολάιν, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, ήταν δεμένα τα μάτια και τα χέρια του.

Τρίτον, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν – το οποίο παρακολουθούσε αυτόματα τον σφυγμό της – «δεν συνδέονται με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, όπως είχε δοθεί στην προηγούμενη μαρτυρία του συζύγου της».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ