Γλυκά Νερά: Εκτακτη εκπομπή για την Αγγελική Νικολούλη -Τι της είπε ο πιλότος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Εκτακτη εκπομπή για την Αγγελική Νικολούλη -Τι της είπε ο πιλότος που ομολόγησε ότι σκότωσε την Κάρολαϊν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, καθώς στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνει πλέον ο 33χρονος σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Την υπόθεση για τα Γλυκά Νερά είχε παρακολουθήσει στενά η Αγγελική Νικολούλη από την εκπομπή του Alpha, «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος είχε έρθει σε επικοινωνία με τον 33χρονο πιλότο το τελευταίο διάστημα ενώ αφιέρωσε μεγάλο μέρος των εκπομπών στην υπόθεση.

Μετά τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να βγάλει εκτάκτως μια νέα εκπομπή «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Alpha.

Εκτακτη εκπομπή για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά
Η εκπομπή της περασμένης εβδομάδας ήταν και η τελευταία για τη σεζόν, ωστόσο, οι πληροφορίες για όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και η δράση του πιλότου, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, οδήγησαν τη δημοσιογράφο και την ομάδα της να επιστρέψουν στο πλατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, στην έκτακτη εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη θα προβάλει τις συνομιλίες της με τον Μπάμπα Αναγνωστόπουλο και όλο το επιπλέον υλικό που έχει συλλέξει για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Η εκπομπή θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 23.30.
Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ